Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

'' ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23/1/2011''



Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Αγρινίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.

Την εόρτιο σύναξή μας ευλόγησε ο Σεβ. Ποιενάρχης μας κ. κ. Κοσμάς. Αφού προηγήθηκε η ειδική ακολουθία της εκκλησίας μας για την επευλογία της Βασιλόπιτας, ακολούθησαν μερικοί χαιρετισμοί. Πρώτος τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Γκιάφης, καλωσορίζοντας όλους τους παρισταμένους εκ μέρους του Δ.Σ. και μεταφέροντας ένα μήνυμα για το νέο έτος που ανέτειλε.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, απευθύνοντας πατρικές νουθεσίες προς όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.

Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Πρόεδρο του τοπικού παραρτήματος της ΠΕΘ κ. Σπυρίδωνα Παπαθανασίου, προκειμένου να απευθύνει ένα εόρτιο μήνυμα εκ μέρους του τοπικού Συλλόγου Θεολόγων.

Πριν την λήξη της μικρής αυτής εκδήλωσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Ανδρέας Αγγελής υπενθύμισε σε όλους το θέμα της τακτοποίησης των συνδρομών τους και  ανακοίνωσε την σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 27/2/2011, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 στον ίδιο χώρο, για τρέχοντα ζητήματα και θέματα του Συλλόγου μας.

Στο τέλος ακολούθησε η κοπή της Πίτας. Να σημειωθεί ο φετεινός τυχερός αυτής είναι ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Ευάγγελος Ασπρογιάννης.

Και του χρόνου να είμαστε καλά!





"Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ  ΜΑΣ  κ. κ. ΚΟΣΜΑ''
''Ο Σεβ. Μητροπολίτης απευθύνει ένα πνευματικό μήνυμα προς τα μέλη του Συλλόγου μας''
''Ένας σύντομος χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Ιωάννη Γκιάφη''
''Ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων κ. Σπυρίδων Παπαθανασίου απευθύνει μια μικρή προσλαλιά προς τους ιεροψάλτες''
'' Μέλη του Συλλόγου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας''

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη εκδήλωση. Πολύ μου άρεσαν οι πνευματικοί λόγοι του προέδρου, του σεβασμιωτάτου και του προέδρου των Θεολόγων. Πάντα έτσι θέλουμε να χαιρόμαστε τον σύλλογο ιεροψαλτών. Σε ατμόσφαιρα αγάπης, άνευ ζιζανίων.
Και σ' ἀλλα με υγεία!