Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ''Το Παράρτημα Νομού Αιτωλοακαρνανίας  μαζί με το Σύλλογο Ιεροψαλτών Αιτωλίας και Ακαρνανίας «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος» πραγματοποίησε Εκδήλωση στη μνήμη του Θεολόγου – Ιεροψάλτη Παναγιώτη Κουτσούκη, την Τρίτη της Διακαινησίμου 7 Μαΐου 2013, 8:00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο της ΓΕΑ.
Η Εκδήλωση τελέσθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου και εντάσσονταν  στα πλαίσια του εορταστικού προγράμματος στη μνήμη του πολιούχου Αγρινίου Αγίου Χριστοφόρου.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Δοσίθεος, Καθηγούμενος της Ι.Μ. Τατάρνης Ευρυτανίας.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Άνθιμος ο Αρχιδιάκονος» ενώ στην αρχή προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό (DVD) από τη ζωή και τη δράση του αείμνηστου Παναγιώτη, λαμπρού θεολόγου που, αν και αναχώρησε μόλις στα τριάντα τρία του χρόνια, σφράγισε ανεξίτηλα την τοπική κοινωνία του Αγρινίου με το σπάνιο ήθος του και την πολύπλευρη θεολογική και εκκλησιαστική του προσφορά.
(αναδημοσίευση από www.amen.gr )
Τέλος την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς εξαίροντας το ήθος και την προσφορά του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: