Κυριακή 7 Μαΐου 2017

νέο δ.σ. στην ΟΜΣΙΕ

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε από άρθρο - ρεπορτάζ του Γεωργίου Δεμελή τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στην ΟΜΣΙΕ. Πλέον επικεφαλής του νέου διοικητικού συμβουλίου εξελέγη οµόφωνα ο Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνος Πολίτης.
Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρωτοψάλτες Νικόλαος Κυδωνιάτης (Πάτρα), Παναγιώτης Χοβαρδάς (Θεσσαλονίκη) και Ευστάθιος Γραµµένος (Βόλος).
Γενικοί Γραµµατείς εξελέγησαν ο Άκης Λιλιόπουλος (Αθήνα) και ο Φώτης Γιαννακάκης (Καλαµάτα). Ταµίας ορίστηκε ο Γρηγόρης Καφίρης (Αθήνα), ενώ την κοµβικής σηµασίας θέση του Κοσµήτορα κατέλαβε ο Χαραλάµπης Συµεωνίδης (Αθήνα).
Μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν επίσης οι Γιώργος Μακρυγιάννης (Πάτρα), Νίκος Μποσίνης (Καλαµάτα) και Νικόλαος Παπαδηµητρίου (Πύργος). 
Εκφράζουμε την ιδιαίτερη χαρά μας για το γεγονός ότι ο νέος πρόεδρος Κώστας Πολίτης είναι συντοπίτης μας. Τον θυμόμαστε μάλιστα στις χορωδίες του αειμνήστου δασκάλου Γερασίμου Πρεβεζιάνου.  Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους εκλεγέντες.
Να σημειώσουμε ότι τον σύλλογό μας στην χθεσινή σύναξη της ΟΜΣΙΕ εξεπροσώπησε ο συνάδελφος Πέτρος Καραγιάννης.
Πολίτης - Ναούμ - Κουρουμπλής

Χατζηχρόνογλου - Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: