Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συναντήσεις του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου μας με τoν Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.Κοσμά, τον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Παύλο Μοσχολιό και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ.Θεόδωρο Σφυρή.

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κοσμά, είχαν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως μετά το πέρας του Εσπερινού της Κυριακής της Ορθοδοξίας ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας μετά απο σχετική απόφαση του τελευταίου συμβουλίου του Δ.Σ.
Σκοπός της ήταν η ενημέρωση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας για δράσεις που προγραμματίζουμε ως Σύλλογος, για το επόμενο διάστημα, αλλά και η υποβολή χρονίων αιτημάτων της ιεροψαλτική τάξεως της τοπικής μας Εκκλησίας, ζητώντας την υποστήριξη και συνδρομή του για την υλοποίησή τους.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου μας ανέλαβαν την πρωτοβουλία και κατόπιν σχετικής αποφάσεως του Δ.Σ. του Συλλόγου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Αγρινίου κ.Παύλο Μοσχολιό και τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Θεόδωρο Σφυρή για να ενημερωθούν περί του νέου κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Κοiμητηρίου Αγρινίου που ψηφίστικε πρόσφατα απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου.Επίσης ζητήθηκε από τον κ. Δήμαρχο και τον κ. Αντιδήμαρχο να δώθούν λύσεις σε ζητήματα και παράπονα που αφορούν το προσωπικό του Κοιμητηριακού Ναού και ιδιαιτέρως τους ιεροψάλτες που εξυπηρετούν τις λατρευτικές του ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: