Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

φωτογραφίες των συναυλιών Μαΐου 2022

 Η εβδομάδα που πέρασε ήταν εξαιρετικά ευλογημένη για τον σύλλογο ιεροψαλτών <Άνθιμος ο αρχιδιάκονος> με έδρα το Αγρίνιο. Και αυτό διότι η χορωδία μας υπό την καθοδήγηση του πρωτοψάλτη Χρήστου Βουλδή πραγματοποίησε τρεις εμφανίσεις.

Εν πρώτοις, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 κατόπιν ευγενικής πρόσκλησης του πατρός Κων/νου Καντάνη, συμμετείχαμε στην εορτή λήξης των ποικίλων δράσεων της ενορίας Αγίου Δημητρίου Αγρινίου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν ελήφθησαν από την ιστοσελίδα agrinioreport.




Την επόμενη μέρα, Δευτέρα 23 Μαΐου, μεταβήκαμε στην Αμφιλοχία, όπου παρουσιάσαμε ένα απάνθισμα ύμνων του Πεντηκοσταρίου στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου. Τα τροπάρια σχολίασε ο Νικόλαος Λουκάς, θεολόγος και υποστράτηγος ε.α. Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Οδυσσέα Κυρόσιμο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την αγάπη τους προς τον σύλλογό μας (αφού κι άλλες εκδηλώσεις πραγματοποιήσαμε μαζί στο παρελθόν), καθώς και την αβραμιαία φιλοξενία τους.


Η τελευταία εμφάνιση έγινε την Κυριακή 29 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου, όπου επανελήφθη το ίδιο πρόγραμμα με την Αμφιλοχία.Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορωδούς (33 στον αριθμό) που είχαν την καλή διάθεση και ήρθαν στις πρόβες, εργαστήκαμε όλοι μαζί και παρουσιάσαμε τον υμνογραφικό και θεολογικό πλούτο του Πεντηκοσταρίου. Να δώσει ο Θεός να συνεχίσει ο σύλλογός μας με ζωντάνια την τόσο αναγκαία διακονία του στον εκκλησιαστικό χώρο!






 

Τιμής ένεκεν αναγράφουμε κατ' αλφαβητική σειρά τα ονόματα των μελών της χορωδίας, απονέμοντας ιδιαίτερη τιμή στους δύο κληρικούς που συμμετείχαν, καθώς και στους φίλους που ήρθαν από χωριά εκτός Αγρινίου: Αγγελής Ανδρέας, Αγγελής Δημήτριος, Αυγέρης Νικόλαος, Βουλδής Χρήστος (χοράρχης), Γαρουφαλής Γεώργιος, Γαρουφαλής Λεωνίδας, Γιαννάκης Βασίλειος, Γκιάφης Αναστάσιος, Γκιάφης Ιωάννης (ιερέας), Γκουτσέλης Νικόλαος, Γρίνος Δημήτριος, Δίπλας Χρήστος, Καραγιάννης Πέτρος, Καραχάλιος Κωνσταντίνος, Κοκορόσκος Χριστόφορος, Μάλαινος Χρήστος, Μανδρούκας Ιωάννης, Μπάδας Χρήστος, Μπακογιάννης Ανδρέας, Νάκος Κωνσταντίνος, Παναγιωτίδης Άγγελος (ιερέας), Πανογεώργος Λεωνίδας, Παπακαμμένος Δημήτριος, Παπαροϊδάμης Σωτήριος, Παππάς Δημήτριος, Παππάς Νικόλαος, Παρθένης Μάριος, Ρούτσης Γεώργιος, Τριάντης Νικόλαος, Τρομπούκης Γεράσιμος, Φούκας Ανδρέας, Χριστοδούλου Δημήτριος, Ψειμάδας Αλέκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: